Cégtörténet

1996.

Megalakul a Re-Consult Vezetési Tanácsadó Kft. Fő tevékenységi kör az üzletviteli tanácsadás, ISO minőségbiztosítás, logisztikai rendszerek kiépítése. A teljesség igénye nélkül - a cég a következő cégek logisztikai rendszerének kidolgozásában vett részt: Waberer’s Kft, Nokia Komárom, Delta Sped Kft


1998.

Új üzletágként létrejön a Re-Consult Rendezvényügynökség. Dinamikusan fejlődő, fiatalos csapattal, egyre bővülő ügyfélkörrel és egyre szélesebb szolgáltatási palettával hamar a piac ismert és megbecsült szereplőjévé válik. Referenciái közé tartozik a Pantel zRt, Toyota Magyarország, Akzo Nobel zRt, Porsche Bank, stb.


2002.

Kiválik az “anyacégből” a Re-Consult Rendezvényügynökség Kft. Ekkorra már több száz négyzetméteres raktárbázis, saját hang, fény, színpadtechnika áll az ügyfelek rendelkezésére. A referencia lista is egyre csak növekszik.


2004.

Folyamatosan bővülő játék és eszközparkunknak köszönhetően elnyerjük az OTP Bank 7000 fős családi napjának szervezési jogát, ami további befektetésre és eszközfejlesztésre sarkall minket. Az OTP rendezvényeit több mint 6 évig 70 %-ban saját eszközparkkal szolgáljuk ki.


2008.

Az anyacég - Re-Consult Vezetési Tanácsadó Kft. beszünteti üzletviteli tanácsadás üzletágát, és egy átalakulás után létrejön a Rendezvénybázis Kft. Fő tevékenység az - évek alatt egyre nagyobb méretűre duzzadt - eszközpark (játékok, hang és fénytechnika, rendezvényeszközök) bérbeadása rendezvényszervező cégeknek és végfelhasználóknak egyaránt.


2010.

A Rendezvénybázis Kft. 10 évre elnyeri a jogot a Balatoni Hajózási zRt. balatonlellei kikötőjében üzemelő étterem, és a hozzá tartozó 5 db apartman üzemeltetési jogára, ezzel megnyílik a Sekli Étterem és Rendezvényközpont, számos csapatépítő tréningnek és ügyféltalálkozónak adva otthont.


2011.

A Rendezvénybázis Kft. 7 évre elnyeri a jogot a Balatonlellén található BL Yachtclub éttermének üzemeltetésére, és rendezvényeinek kizárólagos szervezésére. A területen 150 apartman mellett 2 teljesen felszerelt rendezvényterem, wellness részleg, kültéri medence, saját Balaton partszakasz, és egy európai színvonalú 160 hajó befogadására alkalmas kikötő is található.


2013.

A Rendezvénybázis Kft. az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül pályázatot nyer, melynek segítségével modernizálja és bővíti hang, fény és vetítéstechnikai eszközparkját, valamint Balatonbogláron - a helyi piaci rést kihasználva - egy modern, csúcstechnológiájú gépparkkal felszerelt mosodát nyit a környékbeli szállodák és éttermek legnagyobb örömére.


2014.

Az eredeti 5 apartmanból álló apartmanházat tovább fejlesztjük, így megalakul a 20 apartmanból álló Alka Apartmanok, amik három különböző kategóriában kínálnak nyaralási lehetőséget Balatonlellén. Az Alka Apartman az olcsó, egyszerű, de igényes apartmant keresőknek, az Alka Prémium az igényes, központi helyen lévő apartmant keresőknek az Alka Superior a luxus körülményeket keresőknek nyújt megoldást. 


2015.

A cég a mosoda kapacitását a piaci igényekhez igazodva megduplázza, apartmanjainak száma túllépi az ötvenet. 


2016.

A BL YachtClub & Apartmanok teljes üzemeltetési jogát elnyerve a teljes komplexum a cégcsoport üzemeltetésébe kerül. 1 kikötő, 1 étterem, a Balaton egyetlen full Balaton panorámás wellness központja, 60 apartman. 2016 őszén a BL YachtClub szomszédságában található Rozmaring Panzió is az üzemeltetésünkbe kerül, így a szobák száma közelít a százhoz, ezzel a Balaton déli partjának meghatározó turisztikai szereplőivé válunk.


 

A cég közel 20 éves története alatt számos emlékezetes rendezvényt csináltunk 10 főtől egészen 15 ezer főig országhatáron innen és túl. Többek között olyan nagyvállalatok szavaztak bizalmat nekünk, mint az OTP, a UPC, a Raiffeisen Lízing, a KPMG, a Burger King, és a listát még hosszasan lehetne sorolni. Csapatépítő tréning, ügyfélparty, konferencia, promóció, protokoll rendezvény, sport rendezvény, még felsorolni is nehéz. Voltak emlékezetes és voltak tanulságos pillanatok, de ami nagyon fontos: a munka minden percét élveztük, és lelkesedésünk azóta is töretlen!


És a történetnek itt még koránt sincs vége...