Szolgáltatásaink

Csapatépítő rendezvények

Csapatépítő rendezvényeink alapelve, hogy fárasztó és monoton előadások helyett vidám hangulatban, játékos feladatokkal szórakoztassuk vendégeinket, és a közösen megoldott feladatok során szerzett élmények a hétköznapokban is sikeresen együttműködő csapattá kovácsolják a munkatársakat.


Partnertalálkozók, ügyfélpartik

Minden cég számára kiemelten fontos alkalom az ügyfelekkel való személyes találkozás. Egy jól sikerült bál, VIP - party a kiemelt ügyfelek részére, vagy esetleg egy-egy incentive hétvége a sikeres üzlet sarokköve lehet.


Tematikus rendezvények

Tematikus rendezvényeink koncepciójukban soha nem tapasztalt, újszerű élményt jelentenek a résztvevők számára. A Balaton vizén vitorlázva GPS segítségével megtalálni a következő feladat helyszínét, nem utolsó élmény. Persze a parton sem lehetünk feltétlenül biztonságban: egy gengszter - vagy kalóztámadás veszélye mindig fennáll... Még szerencse, hogy a hawaii fűszoknyás lányok láttán ezek a banditák is hamar barátságos arcot öltenek, és talán épp ők adják a legjobb tippet a nyomozós játékban való győzelem eléréséhez.


Esküvők

Az esküvői ruha kinézve, meghívók megtervezve, már csak a tökéletes esküvő helyszín hiányzik? A BL Bavaria YachtClub egyszerre romantikus, különleges, és elegáns, egyszóval a TÖKÉLETES esküvőhelyszín! Mondja ki a boldogító igent a varázslatos Balaton parton, majd bulizzon a násznéppel hajnalig az ezüst híd látványától, és finom koktéljainktól megrészegülve.


Gyermekprogramok

A gyermekek a rendezvények legfontosabb vendégei. Kifogyhatatlan energiájuk lekötésére bizony nem egyszerű megoldást találni. De nem a mi számunkra! Kimeríthetetlen ötlettárunk a legkisebbek számára ajánlott játékszőnyegtől kezdve a kézműves foglalkozásokon, arcfestésen, lufihajtogatáson át a mászófalon keresztül az interaktív meseszínházig kínál jobbnál jobb mókákat az apró örökmozgóknak.